logo_new_2_1

ШАМПИОНСКИ СТАРТ НА ГОДИНАТА В СЕНТИЛИОН

Животът в Сентилион

ШАМПИОНСКИ СТАРТ НА ГОДИНАТА В СЕНТИЛИОН

„Успешният завършек на годината е функция от планираните нововъдения в началото“

Хенри Форд

Водени от принципа на Хенри Форд, стартираме 2021 година с поредица от положителни промени в компанията.

Щастливи сме да споделим, че с началото на месец януари 2021, вече можем да се похвалим с работещ дигитализиран процес за управление на документи по ИСУ, съгласно изискванията на стандарт ISO 13485 и FDA Кодекс на федералната администрация по храните и лекарствата, том 21 част 11.

Промените се случват и в технологичните ни отдели, в които стартираме с поредица от промени, които разширяват структурата на производството ни, добавят нови процеси като „Дигитално принтиране“.

Заедно с това направихме следващата крачка към това да улесним работата на колегите ни, придвижвайки процеса по пълна замяна на настоящата ни ERP система с нова.

И за да постигнем всичко това разчитаме на потенциала на колегите ни от всички отдели. Създадохме изцяло нова система за планиране и оценка на представянето и потенциала на служителите в компанията. С тази стъпка се приближаваме още една крачка напред в желанието си да осигурим разнообразни възможности за растеж за служителите ни и те да продължат да бъдат част от растежа на компанията и занапред.

А подкрепата ни за служителите и ръководителите в различните отдели продължава с партньорствата, които стартирахме с Дейл Карнеги трейнинг център България и Енталънт България (официален представител на методологията на института Хоган).

Защото няма по-ценно нещо от това да продължиш да растеш като компания и бизнес с хората, които споделят твоите разбирания, ценности и визия за бъдещето.