christmass-card-2

СЕЗОНЪТ НА ГРИЖАТА И НАДЕЖДАТА В СЕНТИЛИОН

Животът в Сентилион

СЕЗОНЪТ НА ГРИЖАТА И НАДЕЖДАТА В СЕНТИЛИОН

В година, изпълнена с предизвикателства, силна динамика и много промени – ние успяхме.

В година изпълнена с нуждаещите се от помощ и подкрепа – ние подкрепихме.

В година, изпълнена с несигурност – ние създадохме сигурност.

Завършваме 2020 година с ясното съзнание, че СЕНТИЛИОН беше там, където имаха нужда от нас, и че внесохме радост в живота на хората, които работят в компанията, техните семейства и нуждаещите се от помощ деца и възрастни в България.

Бяхме до всички наши колеги и семействата им, които преминаха през предизвикателството COVID 19.

Подпомогнахме Асоциацията на родителите на деца с увреден слух (АРДУС) с финансова и морална помощ.

Показахме добротата на сърцата в СЕНТИЛИОН като организирахме вътрешнофирмена кампания за набиране на средства за наша служителка, която имаше нужда от помощ и за по-малко от 3 дни събрахме и дарихме необходимата сума.

Откликнахме на молбата на родителите на дете със специфични потребности и дарихме сума за закупуването на оборудване, която да му позволи да общува със семейството си.

Станахме част от благородната кампания „Българската Коледа“, за да дадем шанс на повече деца със специфични потребности за нормален живот и бъдеще.

Отблагодарихме се на всички служители в компанията, като ги зарадвахме и с коледни подаръци.

И, както традицията в СЕНТИЛИОН повелява, зарадвахме децата на нашите служители в навечерието на най-топлия семеен празник КОЛЕДА с подаръци, които да накарат лицата им да засияят в усмивка.

И с повече усмивки и топлина в сърцата се обръщаме към края на 2020 година, за да влезем щастливи, уверени и устремени към по-високи върхове в 2021 година.