Banner EXTENDED WAREHOUSE (1)

СЕНТИЛИОН ПРЕДСТАВИ СВОИТЕ ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО SPACE TECH EXPO EUROPE 2023

EMS Производство

СЕНТИЛИОН ПРЕДСТАВИ СВОИТЕ ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО SPACE TECH EXPO EUROPE 2023

СЕНТИЛИОН представи своите иновативни технологии на изложението Space Tech Expo Europe 2023, което се проведе в Бремен в периода 14-16.11.2023.

Събитието беше платформа за лидерите в индустрията, множество изследователи и ентусиасти, които са си поставили за цел да проучат най-новите постижения в областта на космическите технологии, а нашата компания се възползва от възможността да покаже своя принос. Бяхме представени със собствен щанд, на който всички посетители успяха да се запознаят с най-съвременните услуги за производство на електроника за космически технологии.

„Развълнувани сме да бъдем част от Space Tech Expo Europe 2023 – събитие, което събира на едно място най-ярките умове в космическата индустрия. СЕНТИЛИОН се ангажира да разширява границите на космическите технологии, а представянето ни тук е доказателство за нашия вечен стремеж към иновациите“, заяви Диляна Михова, ръководител на отдел „Продажби и маркетинг“.

Компанията също така участва в панелна дискусия по време на изложението, като нашият Изпълнителен Директор г-н Николай Киров сподели опит относно „Микроелектроника от следващо поколение за софтуерно дефинирани малки сателити“. Той представи компанията и технологичното ни развитие в областта на космическите технологии.

Изложението Space Tech Expo Europe 2023 беше идеална възможност за нас за създаване на нови партньорства и сътрудничества. Тъй като космическата индустрия продължава да се развива, СЕНТИЛИОН остава в челните редици, стимулирайки технологичния прогрес и допринасяйки за реализирането на амбициозните цели за изследване на космоса. Участието на компанията в подобни форуми затвърждава ангажимента ни да изграждаме бъдещето на космическите технологии.